Specialisme en vakkennis

Service staat bij ons hoog in het vaandel.

Hiermee bedoelen we dat wij u helpen bij de keus van uw aankoop.

U kunt rekenen op ons vakkundig advies.

Wij beschikken over een tweedimensionaal voetmeetapparaat .
Door middel van een scanner kunnen wij de exacte lengte en breedte meten van de voeten. Doordat er gelijk een afdruk wordt gemaakt van de onderkant van de voeten, kunnen we zien hoe de drukverdeling is. De reden van eventuele klachten kunnen op deze manier makkelijker gevonden worden en de keuze van de schoenen kan hierop afgestemd worden. Beschikt u nog niet over eigen aangemeten zolen, dan heeft Wolky eventueel voor U een paar goede voetbedden klaarliggen om U klachten te verminderen.
De kinderen worden na het meten van de voeten in het systeem opgeslagen en bij de volgende meting kunnen we precies zien hoeveel ze gegroeid zijn. Op deze manier kunnen we ook heel goed de ontwikkeling van de kindervoet in de gaten houden.
Nieuwsgierig geworden??? Stap binnen voor vrijblijvend voet en schoenadvies.

Kindervoeten:

393578316e20c7ce47ec6d14eb3c4c7b Een smalle of een brede kindervoet, wij hebben merken in verschillende wijdte maten. De vorderingen van de groei van de voetjes wordt vastgelegd in de computer zodat we alles nauwkeurig in de gaten kunnen houden. Mocht het nodig zijn kunnen we altijd zelf een kleine correctie aanbrengen of u doorsturen naar een kinderfysio of podotherapeut.

 

Op zoek naar de perfecte schoen ????

Om voor elke voet een passende schoen te vinden, beschikken wij over een groot assortiment comfort schoenen. Doordat deze schoenen in wijdte maten en halve lengte maten gemaakt worden, lukt het ons altijd om samen met u de perfecte schoen voor uw type voet te vinden. Tevens zijn deze schoenen voorzien van een losse inlay zodat het passen met een eigen aangemeten zooltje altijd kan. Enkele bekende merken zijn : Durea, Solidus, Sensible shoes en nog vele andere.flyer-3englands-balance_161

Voor mensen met gevoelige voeten of diabetici hebben wij speciale schoenen in onze collectie. Deze zorgen voor zo min mogelijke druk op de voet d.m.v. rekbaar stretchmaterieel. Tevens hebben wij voor dit type voet ook pantoffels.

291 292 293 294 295 296 297 298 299 300